Stel een vraag

De grootste voordelen van een weddingplanner en ceremoniemeester

september 13, 2021

Trouwen is natuurlijk ontzettend leuk, maar brengt ook een hoop geregel met zich mee. Het vinden van de perfecte locatie, muziek, catering en fotograaf zijn onder andere zaken waar jullie aan moeten denken. Ook moet iemand ervoor zorgen dat alles tijdens jullie grote dag soepel verloopt. Willen jullie optimaal genieten van de verloving en het moment suprême? Kies dan voor Chloe Crouch Events als weddingplanner en/of ceremoniemeester! Zo wordt het een feestje vanaf begin tot eind!

 

Stress is verledentijd

Een huwelijksaanzoek is zo gedaan, maar het voorbereiden van je eigen bruiloft is een hele organisatie. Want waar moet je beginnen en waar moet je allemaal aan denken? Wie zetten we bij wie aan de tafel, welke locatie past nu echt bij ons en waarom reageert die ene bloemist nou niet? Voorkom al deze regelstress door een weddingplanner en/of ceremoniemeester in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat jullie volledig ontspannen aan het trouwavontuur kunnen beginnen en niks door hebben zodra de dj te laat binnen komt draven. Alle taken nemen zij uit handen en worden in het perfecte, meest complete wedding draaiboek vastgelegd, waardoor je je alleen nog maar druk hoeft te maken over hoe je de woorden “Ja, ik wil!” volmondig uit gaat spreken.

 

De origineelste leveranciers

Door de vele ervaring en een groot netwerk weet een weddingplanner precies welke leveranciers bij jullie passen. Denk aan de catering, fotograaf, vervoer, make-up en haarsylist, locatie en de trouwbedankjes. Ook adviseert en onderhandelt de weddingplanner (daar waar nodig) met de leveranciers voor de beste kwaliteit voor de scherpste prijs en maakt zij de afspraken. Daarbij controleert ze alle offertes, overeenkomsten en facturen; de adviezen en oplossingen van een weddingplanner zijn dus onmisbaar. Uiteraard worden jullie betrokken in het hele proces en maken jullie de beslissingen. Ook is zij het aanspreekpunt voor alle vragen van leveranciers en locatie(s), zodat alles naadloos op elkaar is afgestemd. Zo hoeven jullie alleen nog maar je wensen en voorkeuren door te geven en het wordt geregeld!

 

Individualiteit staat centraal

Een weddingplanner gaat vooraf aan de mooiste dag van jullie leven veel met jullie in gesprek om jullie écht goed te leren kennen. Ze wil precies weten hoe jullie de bruiloft voor jullie zien, waarna ze jullie vol kan gooien met unieke en creatieve ideeën. Door middel van een uniek online wedding planning spreadsheet wordt de bruiloft custom made gepland. Daarbij zorgt de ervaring van de weddingplanner ervoor dat er op de kleinste details wordt gelet, waardoor het echt een bruiloft wordt om nooit te vergeten. Als het ware huur je de ervaring van de weddingplanner in, dus maak hier dan ook volop gebruik van! De weddingplanner weet de meest originele manieren om jullie bruiloft vorm te geven. Samen met jullie eigen creativiteit en wensen komt jullie persoonlijkheid echt naar voren op jullie unieke, grote dag.

 

Besparen op het budget

Doordat er zo veel geregeld moet worden is het logisch dat je op een gegeven moment het kostenoverzicht helemaal kwijtraakt. Een weddingplanner voorkomt dat dit gebeurt door een begroting te maken waarin jullie uitgaven worden bijgehouden. Hierdoor wordt jullie budget niet overschrijden en kunnen er hier en daar misschien zelfs wel kosten worden bespaard! Als toch blijkt dat een post hoger uitvalt dan verwacht, dan zal de weddingplanner met jullie overleggen of dat er voor de duurdere optie wordt gekozen of naar een alternatief moet worden gekeken; de keuzes blijven dus altijd in jullie handen.

 

Mochten we je nog steeds niet overtuigd hebben dat een weddingplanner en/of ceremoniemeester een echte must is voor jullie bruiloft? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

DEEL DIT VERHAAL
COMMENTAAR
EEN OPMERKING TOEVOEGEN