Stel een vraag

Dé weddingplanner voor jullie multiculturele bruiloft

juli 4, 2021

Bij het plannen van een multiculturele bruiloft komt ontzettend veel kijken, er zijn veel prachtige tradities om rekening mee te houden. Veel multiculturele bruiloften nemen meerdere dagen in beslag. Er is dus meer om te plannen! Weddingplanner Chloe en stylist Aldy hebben zich gespecialiseerd in multiculturele bruiloften en zijn samen het perfecte team voor jullie exclusieve, multiculturele bruiloft. Het geheim? Het vinden van een goede balans. Net zoals in de liefde! 

Multiculturele bruiloft plannen? Vind de goede balans

De bruiloft wordt de mooiste dag uit jullie leven. Het organiseren van deze dag kost veel tijd en werk, en bij een bruiloft tussen twee culturen geldt dat nog meer. Zo wordt bijvoorbeeld de Hindoestaanse bruiloft over meerdere dagen gevierd, elke dag vol met bijzondere tradities. Ook bij de Chinese bruiloft blijft het niet bij één dag, de dagen en rituelen voor de bruiloft zijn enorm belangrijk. Chloe en Aldy zorgen ervoor dat jullie bruiloft een prachtige samensmelting van jullie culturen wordt. Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. 

Het beste van twee werelden

Bij een multiculturele bruiloft hebben jullie de unieke mogelijkheid om het beste van twee culturen te combineren in een onvergetelijke, exclusieve bruiloft. Wij, Chloe en Aldy, gaan jullie helpen bij de complete planning en begeleiding van de bruiloft. Daarbij betrekken we jullie zoveel mogelijk, vooral in de eerste fase, maar we ontzorgen jullie ook zoveel mogelijk. Liever zelf alles plannen? Het is ook mogelijk om ons alleen als ceremoniemeester in te schakelen, zodat jullie op de grote dag zelf nergens aan hoeven te denken. 

Weddingplanner op internationaal niveau

Chloe Crouch is een gediplomeerde weddingplanner in Amsterdam, maar organiseert en begeleidt bruiloften over de hele wereld. Aldy is gespecialiseerd in alles wat met stoffen heeft te maken op internationaal niveau en maakt van jullie multiculturele bruiloft een waar sprookje qua aankleding. Weten wat team Chloe voor jullie bruiloft kan betekenen? We hebben alle contacten in huis voor een onvergetelijke bruiloft, in het binnenland en buitenland. Het is aan jullie om ons in te schakelen voor de gehele bruiloft of ter ondersteuning bij bepaalde onderdelen. Let’s get in touch!

DEEL DIT VERHAAL
COMMENTAAR
EEN OPMERKING TOEVOEGEN