Stel een vraag

Onze diensten

Chloe Crouch Events is een out-of-the-box weddingplanner + eventplanner op maat. We ontwerpen, plannen, stylen en voeren alles uit in samenwerking met een team van top leveranciers om te zorgen dat jouw bruiloft of evenement op maat gemaakt, zorgeloos en persoonlijk is.

Iedere bruiloft en elk evenement verdient de zorg en aandacht om onvergetelijke momenten en tijdloze herinneringen te creëren. Op deze pagina lees je in het kort alvast wat meer over de verschillende diensten.

Trouwadviesgesprek

Ben je benieuwd wat een professional weddingplanner voor jullie kan betekenen? Als jullie vragen hebben over het plannen en organiseren van jullie grote dag, of wilt weten of er een match is om mijn hulp als weddingplanner in te schakelen, dan is deze service echt iets voor jullie.

Yes, dit klinkt goed

Ceremoniemeester

Wil je dat alle bruiloftsgasten onbezorgd met jullie genieten van jullie grote dag? Als professionele ceremoniemeester neem ik al het praktische regelwerk met liefde voor jullie uit handen. Ik maak het trouwdraaiboek en ben het aanspreekpunt voor de gasten en leverancier. Je kunt alle praktische zaken bij me neerleggen of de touwtjes (deels) zelf in handen houden. Ik pas me helemaal aan naar jullie behoeften.

meer informatie

Weddingplanner

Als weddingplanner is het m’n passie om er samen met m’n team voor te zorgen dat jullie dag wordt op een manier die jullie (en je familie en gasten) een leven lang zullen herinneren. Dat is veel gevraagd van een dag. Maar we werken hard en vol energie om die dag mogelijk te maken – door de lat hoog te leggen, een vleugje magie toe te voegen en je stoutste dromen te overtreffen.

ontdek meer

Trouwen in het buitenland

Een bruiloft in het buitenland is een magische ervaring voor jullie en jullie gasten. Ons doel is om aan je zijde te staan ​​en naar je te luisteren. Om jouw visie tot leven te wekken. Om je te helpen de perfecte locatie te kiezen om je geloften uit te spreken. Wij regelen alles, zodat jullie elk kostbaar moment kunnen genieten.

LEES MEER

Events en magische mijlpalen

Het leven is een feestje, vier alle speciale momenten die het te bieden heeft. Ons team van eventplanners is gedreven om buitengewone evenementen en speciale gelegenheden te plannen. Je kunt daarbij altijd rekenen op onze creativiteit, organisatorische skills, ons enthousiasme en oog voor detail - of het nu gaat om de planning en organisatie voor het eten, service, muziek, entertainment of styling.

ik wil meer weten