Stel een vraag

gepersonaliseerd bruiloft design

Als wedding stylist zorg ik dat jullie trouwdag er geweldig uitziet en persoonlijk aanvoelt.

De juiste bruiloft styling zorgt dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt. We maken een passend geheel van kleuren, texturen en decoratie. Perfect afgestemd op de trouwlocatie en jullie persoonlijkheid als bruidspaar. Met jullie wensen en onze creatieve inbreng creëren we een 'where art meets wedding' stijl. Romantisch. Chique. Een tikkeltje minimalistisch met een kunstzinnige touch. Jullie bruiloft wordt een unieke beleving die ieders verwachtingen overtreft.

Bruiloft styling uitbesteden

ONS DOEL

Om er samen voor te zorgen dat jullie een gedenkwaardige bruiloft hebben om nog lang over na te praten. Persoonlijk, met een magische touch en ongedwongen sfeer.

Ja, dit klinkt goed!

Hieronder kun je lezen hoe een samenwerking er in grote lijnen uit ziet. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen die eerdere bruidsparen stelden. Hopelijk geeft dit jullie een helder beeld om te achterhalen of we de perfecte match zijn.

Werkwijze wedding stylist: plan een kennismaking

01

Zijn jullie enthousiast en overwegen jullie om ons als bruiloft stylist in te schakelen? Tijdens een vrijblijvende kennismaking nemen we al jullie wensen, gedachten en ideeën qua bruiloft styling door. Na dit intakegesprek ontvangen jullie een offerte op maat. Na de goedkeuring begin ik met het uitwerken van een concept styling plan.

De styling van jullie droombruiloft

02

Uiteraard kunnen jullie een externe bruiloft stylist inschakelen. Echter, door zowel de planning als de wedding styling bij ons team neer te leggen, besparen jullie tijd, energie en kosten. Wij weten immers al wat jullie wensen zijn en welke stijl passend voelt. Kenmerkend voor onze aanpak is de nauwe samenwerking. Samen maken we een prachtige visuele en onvergetelijke ervaring van jullie huwelijksdag. Compleet met persoonlijke accenten en weloverwogen details.

03

De uitvoering van het stylingplan

Zodra jullie akkoord geven op het stylingplan leggen we de beste partijen vast. Op de trouwdag weten onze leveranciers precies wat er van ze verwacht wordt, omdat wij hen van tevoren briefen. We doen ons best om jullie visie voor je bruiloft werkelijkheid te laten worden. Ons team behoudt de supervisie en zorgt dat de styling tot elk laatste detail klopt.

JA, DAT WILLEN WE!

Ontvangen we alleen een stylingplan?

Nee, zeker niet. Onze service als bruiloft designer omvat de complete decoratie en styling voor jullie bruiloft. In het op maat gemaakte stylingplan vinden jullie alle elementen voor de aankleding van jullie bruiloft inclusief sfeerbeelden. Van de uitnodigingen tot de taart, de tafelschikking, bloemdecoratie en verdere aankleding. Dit geeft jullie vooraf een duidelijk beeld van de totale uitstraling. Na jullie goedkeuring, bestellen we alle styling- en decoratie benodigdheden bij onze leveranciers. We instrueren de leveranciers om te zorgen dat de aankleding er prachtig uitziet. Als finishing touch loopt ons team alles na.

Hoe kun je tegelijk onze weddingplanner, ceremoniemeester en wedding stylist zijn?

Als weddingplanner coördineer ik de gehele planning in aanloop naar de bruiloft.  Als ceremoniemeester zorg ik dat de planning van de gehele dag vlekkeloos verloopt. Wanneer jullie me als wedding stylist inschakelen, pakt ons team ook de styling van jullie bruiloft op. Zo hebben jullie één vast aanspreekpunt. Wij coördineren de styling en zorgen ervoor dat onze partijen dit op de dag zelf opbouwen en afbouwen. Ons team houdt de controle en verzorgt de finishing touch, zodat de styling aan al jullie wensen voldoet.

Wat kost een bruiloft stylist?

Voor het stylen van jullie bruiloft hanteren wij een vanaf prijs van €3.600,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten en exclusief de styling benodigdheden (meubilair, bloemen etc). Voor een offerte op maat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.