Stel een vraag

Onbezorgd genieten van jullie trouwdag

De trouwdag zelf is natuurlijk de kers op de taart van onze samenwerking. Door jullie met al het regelwerk te ondersteunen, blijft er meer dan genoeg tijd en ruimte om ook onderweg naar jullie grote dag plezier te maken en de liefde te vieren.

Ceremoniemeester inschakelen

De grote lijnen van jullie trouwdag zijn al uitgedacht en vastgelegd. Maar wie gaat jullie big plans uitvoeren en houdt tijdens de huwelijksdag alles in de gaten?

Natuurlijk kun je een zus, vriend of vriendin vragen om jullie ceremoniemeester te zijn. Maar onderschat het niet om hier een bekende voor te vragen. Begrijp het niet verkeerd. Het is een super eervolle taak, maar ook een grote verantwoordelijkheid om bij een dierbare neer te leggen. Wil je dat alle bruiloftsgasten onbezorgd met jullie mee genieten? Dan neem ik deze klus met liefde voor jullie uit handen.

Ik help met het trouwdraaiboek, het onderhandelen en het contact met leveranciers, gasten en de styling. Je kunt met een gerust hart werkelijk alle praktische zaken bij me neerleggen of de touwtjes (deels) zelf in handen houden. Ik pas me volledig aan naar jullie wensen en ontzorg jullie waar nodig.

Missie

Onze missie is om mooie, oprechte en persoonlijke ervaringen te creëren die jullie en jullie gasten inspireren.

ja, dit klinkt goed!

Heb je nog vragen voor je besluit mij als ceremoniemeester in te schakelen?

Hieronder kun je lezen van hoe een samenwerking met mij er in grote lijnen uit ziet. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen die eerdere bruidsparen stelden. Hopelijk geeft dit jullie een helder beeld en ontdek je of we de perfecte match zijn.

Werkwijze ceremoniemeester: plan een kennismaking

01

Als jullie enthousiast zijn geworden en overwegen om m’n hulp in te schakelen? Dan kunnen we altijd een vrijblijvend gesprek inplannen. Tijdens deze kennismaking zullen we al jullie wensen doornemen. Dit kan een afspraak op locatie zijn, of een online (Skype) afspraak, net waar jullie voorkeur naar uit gaat. Na dit intakegesprek ontvangen jullie een offerte op maat. Zodra jullie het voorstel hebben goedgekeurd en de aanbetaling gedaan is, kan de voorpret richting jullie bruiloft beginnen.

Dit is hoe ik help vóór de trouwdag

02

Jullie ontvangen een uitgebreid online planningsdocument om jullie trouwdag van A tot Z te organiseren. Op basis van dit planningsdocument maken we een zeer uitgebreid draaiboek die we afstemmen met alle betrokken partijen (locatie/leveranciers). Zo zijn jullie er absoluut zeker van dat er overal aan gedacht is. Van feestlocatie tot de kleur van het servetten op de dinertafel. We gaan mee naar de trouwlocatie voor een uitgebreide detailbespreking. Ook informeer ik jullie gasten over alles wat praktisch en handig is om te weten. In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik het eerste aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. Bijvoorbeeld wanneer ze jullie willen verrassen, bij vragen over de dresscode of als ze dieetwensen willen doorgeven. Wil je hulp bij de planning van het vrijgezellenfeest of het versturen van de uitnodigingen en rsvp’s? Geef dit dan vooral aan. We stemmen de diensten als ceremoniemeester volledig af op jullie wensen.

Taken als ceremoniemeester tijdens jullie huwelijk

03

Tijdens de trouwdag zorg ik dat de planning naadloos verloopt. Achter de schermen regel ik alle onderdelen van de bruiloft (ceremonie, receptie, diner, feest) zonder dat jullie er als bruidspaar ook maar iets van merken. Ik ontvang alle leveranciers op en stuur iedereen aan, zodat alles in flow verloopt. Ook weet ik als ceremoniemeester wie er een speech of een stukje willen doen en zorg ik dat daar een geschikt moment voor wordt gemaakt. Dit wordt ook in het uitgebreide draaiboek opgenomen. Doordat ik het aanspreekpunt voor iedereen: van de visagist, de catering tot de fotograaf, de dj, het personeel op de feestlocatie en natuurlijk jullie gasten, hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Genieten van elkaar en jullie liefsten is simpelweg alles wat je hoeft te doen.

FAQ Ceremoniemeester

Waarom zou je als bruidspaar een ceremoniemeester inschakelen?

Nemen jullie als weddingplanners meer dan één bruiloft per dag aan?

Investeer in een ceremoniemeester om echt te genieten van jullie trouwdag. Om te genieten van dit bijzondere moment met vrienden, familie en gasten, zonder je zorgen te hoeven maken over de details. Een professionele ceremoniemeester heeft de ervaring en connecties om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Waardoor jullie ideaalplaatje voor de bruiloft tot leven komt.

Nee, we zullen nooit twee bruiloften op één dag aannemen. We nemen meestal niet eens meer dan één huwelijk per planner per weekend aan. Hierdoor kunnen we ons volledig op jullie moment focussen. Een bruiloft organiseren is topsport, tijdens een bruiloft rennen we vaak van hot naar her, begeleiden leveranciers en gasten. Het zou daarom niet eerlijk zijn, als we de dag voor de jouwe een andere bruiloft hebben. We zouden dan niet in topvorm zijn om ons op jullie en jullie wensen te concentreren. Chloe is de weddingplanner die vanaf de kennismaking tot op de dag zelf jullie vaste aanspreekpunt is. Afhankelijk van de grootte van de bruiloft zijn er naast Chloe nog één of twee weddingplanner assistenten aanwezig tijdens de huwelijksdag. We vinden het heel belangrijk dat er ‘een klik’ is. Op deze manier leren we elkaar echt kennen en raken we vertrouwd met elkaar, zodat je je op de trouwdag meer kunt ontspannen en weet dat je erop kunt vertrouwen dat wij voor alle details van de trouwdag te zorgen.

Wat kost een ceremoniemeester?

Voor het zijn van de ceremoniemeester hanteren wij een vanaf prijs van € 5.250,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten. Voor een offerte op maat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.