Stel een vraag

Eventplanner: speciale events en feesten Bijzondere momenten verdienen het om gevierd te worden.

Een jubileum, verjaardag, kinderfeestje, diploma, pensioen of afscheid... Voor altijd verankerd en gekoesterd in ons geheugen.

Sprankelende manieren om mijlpalen te vieren

Wij helpen bij het creëren van onvergetelijke feesten die je verwachtingen overtreffen. Onze aanpak zorgt ervoor dat de events die we plannen helemaal aansluiten bij jullie persoonlijke behoeften.

Samen zorgen we dat elke speciale gebeurtenis een gedenkwaardig moment wordt. Een intiem, knus event of groots uitgepakt feest om te vieren met familie en vrienden.

Chloe Crouch Events helpt je van begin tot eind met de planning, de locatie, artiesten, muziek, beveiliging, catering en styling. We maken het je zo makkelijk mogelijk en nemen alle stress bij je weg. We werken met een select gezelschap van betrouwbare, exclusieve leveranciers, zullen alles van A tot Z voor je regelen en weten wat te doen om met onverwachte situaties om te gaan.

Zo kun je volop van de dag genieten en je volledig focussen op wat er echt toe doet. Laat het regelwerk over aan ons team. Dan zorgen wij voor een event waar je trots op zult zijn.

Missie

Onze missie is om mooie, oprechte en persoonlijke ervaringen te creëren die jullie en jullie gasten inspireren.

ja, dit klinkt goed!

Heb je hulp nodig bij het plannen en organiseren van een bijzonder evenement?

Hieronder kun je meer lezen over onze diensten als eventplanner. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het organiseren van een event. Hopelijk helpt dit jullie alvast een stukje op weg. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Laten we kennis maken

01

Plan een kennismaking in, zodat je meer kunt vertellen over deze speciale gelegenheid. We nemen al je wensen en het budget door en vertellen je meer over onze werkwijze als het gaat om het plannen en organiseren van events. Dit kennismakingsgesprek kan zowel online (Skype) als fysiek op locatie plaatsvinden. Na dit gesprek ontvang je een prijsopgave op maat. Na jullie goedkeuring starten we met het organiseren van jouw event.

Zorgeloos genieten

02

Elk memorabel event begint met een goede planning. Een van de grote voordelen van een eventplanner, is dat je je volledige creatieve vrijheid behoudt, terwijl je niet hoeft na te denken over het praktische hoe en wat. Ieder feest is maatwerk, of je nu 10 of 1000 genodigden hebt. We denken met je mee, niets is te gek, en helpen je graag bij het toevoegen van een unieke touch, dus het feest of event is altijd 100% persoonlijk. Van de muziek voor het evenement, van het eten dat wordt geserveerd tot aan de decoratie + styling. Stuk voor stuk dingen die het event uniek maken voor jou.

Momenten om te koesteren

03

Let’s celebrate! Wat de speciale gelegenheid ook is, wij zorgen dat jouw event al je verwachtingen overtreft. Voor de gasten arriveren zijn we aanwezig om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. We houden de planning in de gaten en staan leveranciers en gasten te woord bij onverwachte moeilijkheden of vragen. Ons team bestaat uit professionals die voor elk detail zorgen. Zo wordt jouw event een mijlpaal waar alle aanwezigen met een warm hart op terugkijken.

FAQ eventplanner

Welke evenementen organiseren jullie?

Wat kost een evenementenplanner?

We plannen elk type evenement. Alles van uw droomhuwelijk met honderden gasten tot zakelijke/not-for-profit meetings en alles daar tussen in. Wat uw dromen of budget ook zijn; wij kunnen uw visie werkelijkheid maken.

Voor het plannen van een evenement hanteren wij een vanaf prijs van € 3.750,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten. Voor een offerte op maat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.