Stel een vraag

Weddingplanner pakketten inclusief Trouwfotograaf, Make-up artist en Hairstyling

Als weddingplanner heb ik een uitgebreid netwerk van fijne leveranciers. Omdat ik veel vragen kreeg over het vinden van de juiste trouwfotograaf en visagist/haarstylist, besloot ik 3 arrangementen samen te stellen om jullie te ontzorgen.

Met deze pakketten hoef je niet op zoek naar een fotograaf en make-up artist. Onze stijl is hetzelfde, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het hele plaatje van bruidsmake-up, styling tot de trouwfoto’s echt bij elkaar past. Bovendien werken we al lang samen, waardoor we volledig op elkaar zijn ingespeeld. Tevens is de prijs van deze weddingplanner pakketten voordeliger, dan wanneer je een weddingplanner, trouwfotograaf en make-up artist los zou boeken.

Custom made pakket

Pakket 1: Goud

Pakket 2: Platinum

Ceremoniemeester
Het voorwerk doen jullie zelf, maar jullie willen hulp bij het ceremoniemeesterschap. Geen vriend of familielid hoeft belast te worden met deze belangrijke en toch wel pittige taak. En kunnen jullie zorgeloos genieten op jullie trouwdag!

Jullie krijgen een uniek online planning document, waar je de gehele bruiloft van A tot Z in kunt plannen.

Ik ben het aanspreekpunt voor jullie gasten: willen ze verrassingen voor jullie organiseren, hebben ze nog extra vragen over de dresscode of cadeauwensen, dan kunnen ze bij mij terecht.

In de aanloop naar de bruiloft hebben we verschillende contactmomenten om de planning door te nemen en een uitgebreide detailbespreking op jullie trouwlocatie(s).

Op de trouwdag zelf kom ik met een assistent en zijn we het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). We zorgen dat alles volgens planning en op rolletjes verloopt, lossen onverwachte problemen op, verzorgen de finishing touch van de styling).
Op basis van 30 uur.

Haar en bruidsmake-up

• Proefsessie haar & make-up in onze studio in Tilburg

• Persoonlijk bruidsstyling plan

• Classic bridal haar styling + make-up styling

• Natuurlijke Wimpervulling Bridalstyling op de locatie + assistentie bij het aankleden

Trouwfotograaf

• 6 uur fotografie

• preview binnen een week

• 200 prachtig bewerkte foto’s in hoge resolutie

• online galerij om de beelden makkelijk te kunnen downloaden, afdrukken en delen

• cadeau: luxe mini album cadeau (15x15 cm)

Als pakket ‘Goud’ net te ontoereikend is en pakket ‘Platinum’ juist wat te uitgebreid is, is een pakket op maat altijd mogelijk. Volledig afgestemd op jullie wensen en behoeften al bruidspaar.

Hebben jullie al een trouwfotograaf of bruidsvisagist?

Chloe Crouch Events is ook in te schakelen als weddingplanner en/of ceremoniemeester in combinatie met andere fotografen of haar- en make-up artists.

Deze arrangementen zijn puur bedoeld om het jullie als bruidspaar zo makkelijk mogelijk te maken. Er komt immers al genoeg op jullie af ;)

Als weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van unieke bruiloften met een persoonlijke touch. Eline en Ouassima leggen de lat net zo hoog als ik en hebben een verbluffend oog voor detail, styling en esthetiek, waardoor ik ze met liefde aan jullie aanraad.

Weddingplanner

Als weddingplanner zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld: van het vinden van de perfecte trouwlocatie, entertainment tot een ontspannen dagindeling.

We vinden de beste leveranciers en locatie, passend bij jullie wensen, waarbij ik jullie budget in de gaten houd en de beste kwaliteit voor de scherpste prijs onderhandel.

Jullie krijgen een uniek online planning document, waar we de bruiloft van A tot Z in plannen.

Op basis van jullie wensen ontwerpen we een thema + stylingsplan. Met alle ruimte voor creatieve ideeën om er een persoonlijke bruiloft van te maken.

Ik maak een compleet wedding draaiboek, waardoor de dag in flow verloopt en ben het aanspreekpunt van leveranciers en gasten.

In de aanloop naar de bruiloft hebben we verschillende contactmomenten om de planning door te nemen en alles tot in de allerlaatste details door te nemen.

Uiteraard ben ik als ceremoniemeester samen met een assistent op de dag zelf en zorgen we dat de dag van begin tot eind vlekkeloos verloopt, van de voorbereidingen in de ochtend tot de laatste taxi na afloop van het feest.

Op basis van 70 uur.

Haar en bruidsmake-up

De mooiste versie van jezelf, met een Touch of Glam, een arrangement inclusief speciale momenten.

• Uitgebreide Proefsessie haar & make-up in onze studio in Tilburg

• Persoonlijk bridalstyling plan

• Huidanalyse en advies over bijpassende producten

• Modern bridal make-up styling (incl. wimper vulling)

• Modern bridal haar styling (incl. spelden en vulling) inclusief clip-in haar extensions (excl. borg).

• Hydraterend masker op je grote dag voor gezicht en lippen

• Je ontvangt de bijpassende, lipstick/gloss voor jou gekozen look

• Bridalstyling op de locatie + assistentie bij het aankleden

• Touch-up haar & make up (bijwerken van haar en make-up, bijvoorbeeld voor een fotomoment of tussen het diner en het feest)

Trouwfotograaf

Om het verhaal van jullie liefde voor eeuwig te koesteren.

12 uur fotografie

• Preview binnen een week

375 prachtig bewerkte foto’s in hoge resolutie

• Online galerij om de beelden makkelijk te kunnen downloaden, afdrukken en delen

• Cadeau: luxe mini album cadeau (15x15 cm)

25% korting op een love shoot

Investering: € 4.645,- € 4.425,-

Prijs op aanvraag

Investering: € 9.245,- € 8.925,-

ja, dit klinkt goed!

ja, dit klinkt goed!

ja, dit klinkt goed!

Heb je nog vragen voor het boeken van een van de bruiloft arrangementen?

Tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek heb je alle ruimte om jullie vragen te stellen en wensen en behoeften te bespreken. Hieronder vind je meer informatie over hoe zo’n persoonlijk adviesgesprek er globaal uit ziet. Ook vind je een aantal FAQ’s.

01

Laten we kennismaken

Heb je een goed gevoel over wat je tot nu hebt gelezen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen en alle details door te nemen. We bespreken wat het budget is, wat jullie eventueel al zelf geregeld hebben en wat jullie wensen zijn op het gebied van fotografie en styling. Deze intake kan een face-to-face afspraak zijn, of een online (Skype) meeting, net waar jullie voorkeur naar uitgaat. Op basis van dit wensengesprek, ontvangen jullie een persoonlijke offerte op maat. Na jullie goedkeuring kan het plannen en organiseren van jullie trouwdag beginnen!

02

Jullie bruiloft plannen

Op basis van een zeer uitgebreid online planningsdocument lopen we alles voor jullie trouwdag stap voor stap door: van de locatie, leveranciers, gasten. In de aanloop naar de bruiloft kun je precies doorgeven wat jullie wensen zijn om jullie trouwdag in beeld vast te leggen. En in de weken voor de trouwdag is er een moment voor de proefmake-up, waarbij make-up en haar alvast wordt gedaan, zodat jullie er op de dag zelf zo mooi mogelijk uitzien. Op basis van het planningsdocument en de uitgebreide detailbespreking op jullie trouwlocatie(s) maken we het draaiboek inclusief de tijdsplanning en het thema voor jullie bruiloft. Alles staat tot in de kleinste details vastgelegd, zodat er op jullie trouwdag overal aan gedacht is en net zo magisch wordt als jullie van droomden.

03

De trouwdag

Op jullie grote dag sta ik als ceremoniemeester de hele dag voor jullie klaar om al het regelwerk voor jullie uit handen te nemen. Ik sta klaar voor jullie, je gasten en de leveranciers. Bruidsvisagist Ouassima zorgt dat jullie er op jullie mooist uitzien en trouwfotograaf Eline legt elk liefdesmoment op de gevoelige plaat. Voor jullie rest er niets anders dan volledig in het moment te zijn en te genieten van jullie liefde voor elkaar, te midden van iedereen die je liefhebt. Een betoverend startsein voor een lang + gelukkig huwelijk.

Waarom zou ik kiezen voor een pakket in plaats van het los boeken van een trouwfotograaf en make-up artist?

FAQ Bruiloft arrangement

Ik wil je graag als weddingplanner/ceremoniemeester inschakelen, maar ik wil graag mijn eigen fotograaf / MUAH meebrengen, kan dat?

We hebben dezelfde stijl en werkwijze, waardoor we elkaar volledig aanvullen. Dankzij onze ervaring samen, weten we precies hoe we jullie optimaal kunnen voorzien van hulp. Als je een arrangement boekt, ontvang je bovendien een kleine korting en alles verloopt via mij als weddingplanner, waardoor je maar één contactpersoon hebt. Dit maakt het voor jullie als bruidspaar sneller en eenvoudiger om te schakelen.

Tuurlijk! De bruiloft arrangementen op deze pagina zijn aanvullende services. De arrangementen zijn ontwikkeld om het keuzeproces wat gemakkelijker voor jullie te maken. Maar als jullie al een andere trouwfotograaf of bruidsvisagist hebben, is dat geen enkel probleem, ik werk met alle leveranciers samen.