Stel een vraag

Trouwadviesgesprek: hulp bij het plannen van je bruiloft

Sta je te trappelen om je trouwdag te plannen, maar twijfel je waar je het beste kunt beginnen? Of ben je juist voortvarend gestart met de organisatie en wil je een expert die meedenkt om zeker te zijn dat alles perfect geregeld is en elk detail klopt. Ik luister naar jullie wensen. Hoe ver je ook bent met je trouwplanning, ik voorzie jullie tijdens dit adviesgesprek van handige adviezen en bruisende ideeën om van jullie trouwdag de mooiste dag ooit te maken.

Adviesgesprek weddingplanner

ONS DOEL

Om er samen voor te zorgen dat jullie een gedenkwaardige bruiloft hebben met een naadloos planningsproces. Persoonlijk, met een magische touch en een ongedwongen sfeer.

Ja, dit klinkt goed!

Een trouwadviesgesprek is altijd helemaal op maat en we zoomen in op jullie wensen en vragen. Hieronder vind je meer informatie over hoe zo’n persoonlijk adviesgesprek er globaal uit ziet. Ook vind je een aantal FAQ’s.

Jullie wensen en vragen op een rijtje

01

Het plannen van een bruiloft kost een hoop tijd en energie. Ik kan exact zo veel inzicht en hulp bieden als je nodig hebt. Met altijd hetzelfde doel voor ogen - om jou en je gasten te helpen de beste tijd te hebben. Zonder je zorgen te hoeven maken of er iets is dat over het hoofd wordt gezien. Om me zo goed mogelijk voor te bereiden op het gesprek, kun je vooraf per mail aangeven waar je het over wilt hebben. Een aantal voorbeeldvragen waar ik met je over kan sparren zijn: Wanneer regel je elk onderdeel? Kun je ons helpen de perfecte trouwlocatie te vinden? Met welke elementen maken we onze bruiloft nóg persoonlijker? Wil je meedenken over een thema en hoe passen we de styling daarop aan? Passen onze wensen binnen ons budget? Hebben we overal aan gedacht qua planning?

Een datum prikken

02

Nadat je contact hebt opgenomen, ontvangen jullie een prijsopgave. Na betaling ontvang je een Calendar uitnodiging, zodat jullie een datum en tijd kunnen inplannen die jullie schikt.

03

Expertadvies + vragenuurtje

Het trouwadviesgesprek is de ideale optie voor koppels die niet weten waar ze moeten starten met de planning of juist al met het regelwerk zijn begonnen. Je hebt wellicht minder hulp nodig dan het inschakelen van een weddingplanner van A tot Z, maar je kunt nog steeds wat hulp gebruiken om de grote dag te bereiken! Het gesprek duurt minimaal 2 uur. De investering hiervoor is € 181,50 incl. BTW en de reiskosten zijn vanaf Diemen 0,45 per km incl. BTW.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat één uurtje gewoonweg te kort is om al jullie vragen te kunnen beantwoorden en jullie van voldoende adviezen en inspiratie te voorzien. Je mag zelf kiezen of je 1x een gesprek van 2 uur wilt plannen, maar je kunt de tijd ook verdelen over meerdere afspraken, net wat handig is voor jullie. Je kan dit opsplitsen in minimaal 30 minuten per afspraak. Het voordeel is dat bruidsparen in het begin van het planproces veel vragen hebben over de grote lijnen, zoals het vinden van geschikte leveranciers. In de maand vóór de bruiloft heb je wellicht vragen over de laatste details. Maar het zou ook in het midden van voorbereidingen kunnen, bijvoorbeeld wanneer er plots een leverancier afzegt. Doordat de 2 uur flexibel inzetbaar zijn, krijgen jullie trouwadvies, op de momenten wanneer jullie er de meeste behoefte aan hebben.

Na het gesprek voel je de zekerheid en het vertrouwen om jullie huwelijk verder te plannen. Het adviesgesprek geeft je ook meteen een goed beeld of en hoe ik jullie eventueel verder kan ondersteunen als weddingplanner of ceremoniemeester.

Voor wie is een trouwadvies gesprek bedoeld?

Hoeveel tijd kost het om een bruiloft voor te bereiden?

Voor alle aanstaande bruidsparen ;) Of je nu zelf aan de slag wilt met de planning van jullie grote dag of overweegt het regelwerk – voor een deel - uit te besteden. Als weddingplanner beantwoord ik ál jullie vragen, bied hulp bij het maken van een planning en deel al m’n insidersadviezen met jullie. Ik zorg voor creativiteit en out-of-the-box ideeën waarmee je bruiloft uniek wordt. Ook heb ik een groot netwerk van trouwlocaties en leveranciers en koppel ik je graag aan de juiste mensen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Verder kun je het ook zien als laagdrempelige manier om kennis te maken en te kijken of er een klik is om mijn hulp als jullie weddingplanner in te schakelen. Of kan het aanvulling zijn wanneer je me hebt geboekt als ceremoniemeester en erachter komt dat je meer hulp nodig hebt, dan je vooraf had ingeschat.

Het uitkiezen van de trouwlocatie, het maken van de gastenlijst, het vinden van de trouwfotograaf. Het plannen van een bruiloft is een heerlijke bezigheid (ik kan het weten ;) maar vergt stiekem ook gigantisch veel tijd. Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat koppels gemiddeld ongeveer 528 uur bezig zijn om hun bruiloft voor te bereiden. Wanneer je een trouwadviesgesprek inplant, zorgen we er samen voor dat jullie planning zo soepel verloopt en er niets ontbreekt.

Wat kost een trouwadviesgesprek?

Voor een trouwadviesgesprek gaan wij uit van een minimum van 2 uur. Dit komt uit op € 181,50,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten. Indien de gesprekken online plaatsvinden vervallen deze kosten.