Stel een vraag

Trouwen in het buitenland

Of je nu droomt van een huwelijk in een sprookjeskasteel in Frankrijk, een strand bruiloft met de voetjes in het zand op Ibiza of een trouwfeest in de natuur tussen de uitgestrekte wijngaarden in Italië. Bij het plannen van een bruiloft in het buitenland is een weddingplanner onmisbaar. Volledig op maat naar jullie smaak en persoonlijkheid.

Plan je bruiloft in het buitenland

Van de eerste ontmoeting tot de laatste dans… door jullie weddingplanning aan mij toe te vertrouwen, zijn jullie verzekerd van persoonlijke aandacht en deskundige hulp gedurende het hele proces. Te beginnen bij het vinden van de mooiste trouwlocatie, een plek die het meest resoneert met wie jullie als koppel zijn.

Dankzij een uitgebreid netwerk van trouwleveranciers over de hele wereld, krijg je hulp bij het uitkiezen van de best passende cateraar, stylist, trouwfotograaf en wie jullie ook maar nodig hebben. Ook het plannen van reizen en boeken van accommodaties voor jullie en de bruiloftsgasten kan ik van jullie overnemen.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het plannen van de grote momenten en de kleinste details die nodig zijn voor jullie droomhuwelijk. Zodat je volledig in het moment kunt zijn en maximaal kunt genieten van elke seconde van deze ongelooflijk speciale tijd met vrienden en familie.

Meest recente bruiloft in het buitenland

Niet overtuigd? Zie onze meest recente bruiloft in het buitenland hier!

Gallerij

ja, dit klinkt goed!

Hieronder kun je lezen hoe het er ongeveer uitziet wanneer wij samenwerken. Ook vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over trouwen in het buitenland. Hopelijk helpt dit jullie alvast een stukje op weg. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Heb je hulp nodig bij het regelen van jullie buitenlandse bruiloft?

01

Laten we kennis maken

Laten we het over jullie bruiloft hebben. Zeker bij een trouwerij in het buitenland, wil je genoeg tijd hebben voor de hele organisatie. Plan een eerste kennismaking in, zodat je al je vragen kunt stellen en meer te weten komt over onze werkwijze. Tijdens de kennismaking nemen we al jullie wensen door. Dit kan zowel een afspraak op locatie zijn, als een online (Skype) afspraak. Na deze intake ontvangen jullie vrijblijvend een persoonlijke offerte geheel afgestemd op de wensen die jullie tijdens het gesprek hebben doorgegeven. Na jullie goedkeuring kan het plannen beginnen.

Het plannen van jullie bruiloft in het buitenland

02

03

De bruiloft

Het is tijd om jullie liefde te vieren. Van de reis naar de trouwbestemming tot en met de grote dag zelf, alles is tot in de puntjes voor jullie geregeld. Ik sta jullie bij, hou de planning in de gaten en sta leveranciers en gasten te woord bij vragen of eventuele problemen. Indien word ik daarbij ondersteund door een of meer assistent weddingplanners. Waardoor er voor jullie nog maar één ding opzit: zorgen dat jullie genieten van wat een van de beste dagen van je leven zal zijn.

Heb je ervaring met het organiseren van bruiloften in het buitenland?

Is een buitenlands huwelijk geldig in Nederland?

Jazeker! Ik heb verschillende bruiloften in Spanje en Italië georganiseerd en deed ervaring op bij een weddingplanner in Amerika. Daarnaast heb ik een internationale bachelor opleiding gevolgd, waardoor ik veel ervaring heb in zakendoen op internationaal niveau. Ik ben voor deze opleiding de halve wereld over gereisd en heb met veel verschillende culturen leren samenwerken. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik goed weet hoe ik de leveranciers in verschillende landen moet benaderen, en wat hun normen en waarden zijn.

Een huwelijk in het buitenland is niet zomaar rechtsgeldig in Nederland. Zodra je weet in welk land je wilt trouwen, kun je het beste contact opnemen met de Nederlandse vestiging van de betreffende buitenlandse ambassade. Zij kunnen je de benodigde informatie geven over de geldende regels voor een bruiloft in het land waar jullie willen trouwen.

Om te zorgen dat jullie ja-woord straks officieel geldig is in Nederland, heb je vaak documenten nodig vóór het voltrekken van jullie huwelijk. Denk daarbij aan het aanvragen van een uittreksel uit het geboorteregister en een verklaring dat je ongehuwd of gescheiden bent. Geen zorgen, ik kan jullie met al deze stappen helpen.