Stel een vraag

Samen maken we van jullie trouwdag
de mooiste dag ooit

Je bruiloft moet onvergetelijk, diep romantisch, buitengewoon mooi en vooral: helemaal ‘jullie’ zijn. Weddingplanner Chloe en haar team helpen je bij het bedenken en creëren van jouw ideale trouwdag. We staan klaar om jullie dromen werkelijkheid te laten worden.

Stel de bruiloft van je dromen voor. Wij regelen de rest.

Wij willen dat jullie once in a lifetime planningservaring leuk en stressvrij is. Samen zullen we ervoor zorgen om jullie visie voor de bruiloft tot leven te brengen. Een magische ervaring die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten.

ja, klinkt goed!

Je hebt misschien nog wat vragen voor je besluit m’n hulp in te schakelen voor jullie bruiloft.

Hieronder vind je een korte omschrijving van hoe een samenwerking met mij er ongeveer uit ziet. Ook geef ik antwoord op een aantal veel gestelde vragen die ik van eerdere bruidsparen kreeg. Zo kun je beslissen of we een goede match zijn.

01

Als je een goed gevoel hebt over wat je tot nu hebt gelezen, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om alle details door te nemen. We bespreken hoeveel gasten er komen, wat jullie budget is, wat jullie eventueel al zelf geregeld hebben, wat het thema is. Dit kan een live afspraak zijn, of een online (Skype) meeting, net wat jullie voorkeur heeft. Op basis van dit intakegesprek, ontvangen jullie een persoonlijke offerte op maat. Zodra deze is goedgekeurd, begint het echte werk: het plannen van jullie bruiloft.

02

Aan de hand van een uitgebreid online planningsdocument lopen we alles, maar dan ook álles voor jullie trouwdag stap voor stap door. De namen van de locatie, leveranciers, gasten. Van grote beslissingen, tot aan de kleinste details, zoals een welkomstbord om jullie gasten te verwelkomen tot aan de vraag of jullie wel of geen speeches willen. Alles komt in dit planningsdocument te staan, waar we uiteindelijk een allesomvattend draaiboek van maken, zodat de hele dag compleet is en op rolletjes verloopt.

03

Als ceremoniemeester sta ik tijdens de trouwdag de hele dag voor jullie klaar om alles achter de schermen te regelen. Ik ben het aanspreekpunt voor de leveranciers, en sta jullie gasten te woord bij vragen, zodat jullie je volledig kunnen onderdompelen in een stressvrije, magische dag. Een fantastisch begin van jullie grote avontuur samen.

Waarom heb ik een weddingplanner nodig?

FAQ Wedding Planner

Waarom heb ik een weddingplanner nodig als onze trouwlocatie een coördinator heeft?

Tijdens de bruiloft is het belangrijkste dat je je zoveel mogelijk kunt ontspannen en onbezorgd van jullie trouwdag kunt genieten. Je wilt op zo’n moment geen aanspreekpunt zijn voor vragen of problemen, toch? Het inschakelen van een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie en iedereen van wie je houdt tijdens de bruiloft volledig in het moment kunnen zijn. Ook hoef je geen familielid of vriend te vragen, zodat alle gasten echt kunnen genieten als bruiloftsgast. Compleet met een glaasje alcohol en – voor de dames - hakken in plaats van makkelijke schoenen, want tijdens de trouwdag worden er heel wat kilometers gemaakt.

En, waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden, terwijl wij alle kennis en ervaring al in huis hebben? Wij krijgen geen stress van ad hoc schakelen en houden altijd rekening met meerdere scenario’s. Daarnaast houden we het budget voor jullie in de gaten en stemmen de beste prijzen af bij alle leveranciers. We kennen de gemiddelde prijzen en kunnen voor jullie onderhandelen.

De meeste locaties hebben zelf een evenementencoördinator. Het belangrijkste verschil tussen een weddingplanner en locatiecoördinator is dat een locatiecoördinator voor de locatie werkt en een weddingplanner er echt voor jullie, als bruidspaar, is. Een locatiecoördinator houdt zich bezig met alle aspecten van de locatie, zoals de opzet, het personeel, het eten, enz. Ze willen dat de locatie voldoet aan ieders verwachting.

Een weddingplanner staat klaar om vragen van leveranciers en gasten te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat de dag precies zo soepeltjes verloopt als jullie willen. De weddingplanner houdt de tijd in de gaten en zal bijvoorbeeld aangeven wanneer het tijd is voor het aansnijden van de taart, de speeches en het gooien van een boeket. Ook kan een weddingplanner ad hoc schakelen bij onverwachte gebeurtenissen en zorgt daarbij altijd voor een persoonlijke touch. Dat doet een locatiecoördinator niet.

Wat kost een weddingplanner?

Voor het plannen van jullie bruiloft gaan we uit van minimaal 45 uur. Dit komt uit op € 4.500,- inclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de reiskosten. Voor een offerte op maat kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.