Stel een vraag

FAQ + Testimonials

Faq

Elk soort evenement, hoe klein of groot ook. Alles van een droomhuwelijk met honderden gasten tot zakelijke events en alles daartussenin. Wat je dromen of budget ook zijn; wij vertalen jouw concept naar de werkelijkheid.

Welke evenementen organiseren jullie?

Professionele weddingplanners hebben de ervaring en de eigenschappen die nodig zijn om alle regeldingen van een bruiloft van je over te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van leveranciers, nadenken over de tijdplanning, aanspreekpunt zijn voor leveranciers en gasten, het budget in de gaten houden, de tafelindeling, de styling en de coördinatie van de huwelijksdag zelf.

Naast het grote regelwerk, zoals het regelen van de trouwlocatie komen er ongelooflijk veel kleine klusjes bij kijken. Zoals het nalezen van het contract, het doorlopen van een uitgebreide detailbespreking. Maar ook qua tijdsplanning rekening houden met alle aspecten: verschillende weer scenario’s, de verschillende groepen met gasten, zoals de mensen die bij het diner zijn en de gasten voor het avondfeest (je wilt bijvoorbeeld niet dat jullie nog bezig zijn met het diner, terwijl de groep feestgangers er al aankomt)

Koppels die een weddingplanner inhuren, kunnen zich volledig concentreren op de allerleukste taken van de voorbereiding. Zoals het bedenken en schrijven van de trouwgeloften, het uitkiezen van de trouwkleding en genieten van voorpret met elkaar en de gasten.

Waarom hebben we een weddingplanner nodig?

Alle informatie over deze service vindt je op de volgende pagina: weddingplanner. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je al jouw wensen en je budget doorgeven. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en bieden je zoveel hulp als je nodig hebt. Altijd met hetzelfde doel voor ogen - om te zorgen dat jij en je gasten de beste tijd te hebben, zonder ergens naar om te hoeven kijken.

Of je nu van plan bent een intieme bruiloft te houden of hulp nodig hebt bij een meerdaags feest in het buitenland met een groot gezelschap. Chloe Crouch Events maakt er een goed geolied, gezellig en stijlvol evenement van.

Wat zit er inbegrepen als ik een weddingplanner inschakel?

De kosten voor het inschakelen van een weddingplanner, eventplanner of ceremoniemeester hangen af van je wensen. Naar aanleiding van een eerste kennismaking ontvang je altijd een offerte op maat.

Bruiloft styling v.a. 24 uur à € 2.400,-

Ceremoniemeesterschap v.a. 35 uur à € 3.500,-

Weddingplanner v.a. 45 uur à € 4.500,-

Trouwen in het buitenland v.a. 54 uur à € 5.400,-

Evenementen v.a. 25 uur à € 2.500,- (klein event, zoals de planning + organisatie van een verjaardagsfeest)

De bedragen zijn inclusief BTW maar exclusief reiskosten. In Nederland berekenen we € 0,45 incl. per gereden km vanaf Losser. De prijzen voor een buitenland bruiloft zijn op maat, dit is afhankelijk van de bestemming.

Je betaalt in termijnen. Betalingscondities:

Bij het tekenen van het contract 50% van het totaalbedrag

Zes maanden voor de bruiloft 25% van het totaalbedrag

Twee weken voor de bruiloft 25% van het totaalbedrag

Nacalculatie een week na de bruiloft: overige kosten zoals reiskosten, overnachting etc.

Hoeveel kost een bruiloft stylist, weddingplanner of ceremoniemeester?

Wat doet een ceremoniemeester?

Wat doet een ceremoniemeester? In het kort is een ceremoniemeester ook wel de regelaar tijdens de bruiloft zelf. De ceremoniemeester vormt het aanspreekpunt voor het bruidspaar, gasten, leveranciers, en is achter de schermen een duizendpoot voor alles wat opgezet en geregeld moet worden. De ceremoniemeester heeft de leiding over eventuele speeches en stukjes van gasten, maar is ook het degene die alles regelt voor het in ontvangst nemen van de cadeaus. Ook het organiseren van het vrijgezellenfeest kan optioneel worden geregeld door de ceremoniemeester.

Ceremoniemeester zijn is een super eervolle taak, maar ook eentje waar stiekem een hoop tijd en energie in gaat zitten. Wil je hier geen bekenden mee ‘belasten’? Zodat zij ook kunnen genieten als bruiloftsgast? Laat deze klus dan aan ons over. Op de Ceremoniemeester pagina kun je hier meer over lezen.

Voor de eerste afspraak brengen wij geen kosten in rekening. Bij Chloe Crouch Events geloven we dat een stel en een wedding planner elkaar moeten leren kennen om er zeker van te zijn dat ze bij elkaar passen. Net zoals je straks ‘ja’ zegt tegen de liefde van je leven, hopen we ook dat je met volle overtuiging ‘ja’ zegt om met ons samen te werken ;)

Hoeveel kost een kennismakingsgesprek?

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte trouwfotograaf, hair- and make-up artist, raden we je zeker aan om op onze Team pagina te kijken.

We werken alleen met de beste leveranciers die we vertrouwen en dezelfde hoge kwaliteit bieden als wij. We hebben wereldwijd een groot netwerk van trouwleveranciers in verschillende prijsklassen. We laten graag de opties zien en vervolgens bepaal je zelf welke leverancier het beste bij je past.

Met welke leveranciers werken jullie?

Dit hangt allemaal af van het type en de grootte van het evenement dat je wilt plannen. Als het een bruiloft is, raden we aan om contact op te nemen, zodra je verloofd bent en de eerste stap wilt zetten om jullie trouwdag te organiseren (we raden om voor de voorbereidingen minimaal 12 maanden uit te trekken, vanwege de coronacrisis waarbij veel trouwerijen moesten worden verzet, is er momenteel een run op bruiloften). Andere evenementen kunnen zeker op kortere termijn.

Over het algemeen geldt: begin het liefst vroeg met de planning. Het is altijd slim om wat ademruimte te hebben, naarmate het evenement nadert. Maar mocht je last-minute hulp nodig hebben bij het plannen en organiseren van een evenement, aarzel dan niet om te bellen of mailen. We denken graag met je mee om te kijken wat er mogelijk is.

Hoe lang te voren moet ik een weddingplanner boeken?

Simpel gezegd: we behandelen elk event, iedere trouwdag, alsof het ons eigen evenement is. Wij zullen er dan ook alles aan doen om je dromen waar te maken en je te helpen tijdens elke stap.

Het toevoegen van een persoonlijke touch en het creëren van een moeiteloze, soepele flow is ons uitgangspunt voor elk evenement.

We beschikken over een team van 4 verschillende wedding- en eventplanners. Chloe is de founder en hoofd wedding- en eventplanner. Bij ziekte of overmacht staat er altijd een andere, net zo goede planner, voor jullie klaar.

We hebben een professionele trouwfotograaf en make-up artist in ons team, waar wij vaak mee samen werken. Eline en Ouassima stellen dezelfde hoge kwaliteitseisen als het gaat om werkwijze en stijl. Daarom raden we ze met een gerust hart aan jullie aan, mocht je nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf of make-up artist.

Dit team zullen wij in de toekomst verder uitbreiden met meer diensten, waardoor jullie alles rondom jullie bruiloft of event in 1x geregeld hebben en slechts één aanspreekpunt hebben. Dat is wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

Overigens is het absoluut niet verplicht om gebruik te maken van deze teamleden. Als je al een fotograaf of visagist hebt, is dat helemaal prima. We zijn flexibel en werken met iedereen samen.

Wat maakt jullie onderscheidend als wedding- en eventplanners?

Voor het verplaatsen van een bruiloft vanwege corona, wordt voor de gemaakte uren voor het verplaatsen een uurtarief à € 90,- inclusief BTW gerekend. Hoeveel uren hieraan besteed moeten worden, is afhankelijk van de bruiloft. Natuurlijk wordt hier zo spoedig mogelijk over gecommuniceerd en wordt er niets gefactureerd tot dat er duidelijke afspraken over gemaakt zijn.

Bij het tekenen van overeenkomsten met leveranciers raden we aan om de afspraken voor het verplaatsen/annuleren van een bruiloft/event goed vast te leggen, zodat jullie weten waar je aan toe bent.

Wil je de bruiloft volledig annuleren vanwege Covid-19? Dan zijn de kosten afhankelijk van de fase van de planning. De tot dan toe gemaakte die we al hebben besteed aan het plannen van de bruiloft/het event worden in rekening gebracht.

Voor meer informatie rondom het verplaatsen of annuleren van een bruiloft of evenement, verwijs ik jullie naar de Algemene Voorwaarden. Voor de meest recente updates omtrent trouwen en het corona virus verwijs ik jullie door naar mijn liveblog.

Wat gebeurt er bij het verplaatsen of annuleren van de bruiloft en/of evenement door corona?

— Priscilla + Jules

Lieve woorden

— Kashaya + Benny

“Enorm lang uitgekeken naar de grote dag, totdat corona om de hoek kwam kijken. Wij hadden besloten om alles zelf te plannen maar hadden de puf niet meer om ook nog eens alles te gaan verzetten, toch maar besloten om een wedding planner hiervoor in te schakelen. Chloe heeft ons uitstekend geholpen met het verzetten van alle afspraken. Bedankt! Door jou hebben wij de stress om kunnen zetten in iets positiefs.”

“Voorafgaand aan onze bruiloft in Ibiza was er veel onzekerheid door corona, maar we wisten één ding heel zeker: Chloe zorgt dat het goed komt. Zij en haar team hebben super hard gewerkt om er voor ons een zorgeloze dag/weekend van te maken en dat is hartstikke gelukt! Zo knap hoe zij op een locatie in het buitenland een prachtige en relaxte setting hebben gecreëerd. Ondanks de coronamaatregelen waarmee rekening gehouden moest worden en het weer dat nog slechter bleek dan we vooraf dachten. Chloe straalt als ceremoniemeester rust, zelfverzekerdheid en professionaliteit uit, ze is super flexibel en een kei in het omdenken/schakelen. De styling was schitterend, met oog voor detail. Ook van onze gasten hebben we alleen maar fijne en mooie reacties gekregen, iedereen vond het geweldig! Jullie zijn toppers!”

Lieve woorden

RACHIDA + MARTIJN

“Vanaf het moment dat wij met Chloe in contact zijn gekomen, is de samenwerking super geweest. De communicatie was transparant, duidelijk en erg prettig. Wij konden al onze wensen uitspreken, waar Chloe dan haar advies opgaf en het mogelijk ging maken voor ons. We raden het zeker aan om samen met Chloe je bruiloft te plannen!”

SYLVIA + SEAN

“Wij hebben ervoor gekozen om Chloe in te zetten als ceremoniemeester omdat wij onze vrienden/familie hier niet mee wilden opzadelen. Gaande weg liepen wij tegen zoveel dingen aan dat wij haar uiteindelijk ook als weddingplanner hebben ingeschakeld. ONWIJS tevreden over Chloe en haar team! Zij zorgen echt voor een persoonlijke touch op je bruiloft en communiceren onwijs goed waardoor wij constant ontzorgd werden. Wij schakelen Chloe Crouch Events absoluut weer in bij ons jubileumfeest! Dankjewel voor alles!”

MONICA + MARLON

"Chloe haar service als weddingplanner is top! Zij heeft ons heel goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en zij voelde al vrij snel na de eerste kennismaking perfect aan wat wij wel en niet wilden. Chloe is een groot organisatietalent, professioneel en zit boordevol goede ideeën! Daarnaast is ze ook nog eens heel enthousiast en leuk om me te werken. Kortom, wij kunnen iedereen Chloe aanbevelen om voor jullie droomdag alles te regelen!"

PAMELA + MURVIN

“In één woord: FANTASTISCH! Het thema heeft Chloe helemaal zelf bedacht. Wij hebben letterlijk niks gedaan en nergens aan gedacht. Alles was perfect! Tot de kleinste details. Ze wist precies wat ze aan het doen was. Chloe, heel erg bedankt voor alles! Je hebt ons heel blij gemaakt :-)”

YOLANDA + WISSE

“Chloe heeft alles goed onder controle waardoor je van begin tot einde van je dag kan genieten en nagenieten. Ze geeft je het vertrouwen waardoor je deze dag relaxt en bewust kan beleven. Sympathieke, vriendelijke, geduldige organisatrice die bruist van originele ideeën waardoor ze jou en je gasten deze feestelijke dag net dat beetje extra meegeeft. Een aanrader voor iedereen die hun mooiste dag in stijl willen vieren.”