Stel een vraag

3 3

Van kleins af aan is plannen & organiseren wat ik het allerliefste doe. Het geeft me enorm veel voldoening om jullie een memorabele dag te bezorgen, door alles tot in de puntjes te regelen. Ik heb jaren in de evenementenbranche gewerkt, volgde een opleiding tot weddingplanner en liep daarna met verschillende ervaren planners mee, om alle ins en outs van het vak te leren.

Met Chloe Crouch Events ben ik sinds 2019 gespecialiseerd in het plannen en coördineren van custom-made bruiloften met een persoonlijke touch. Of jullie nu 20 of 200 gasten willen uitnodigen, of jullie met een intiem gezelschap in de achtertuin willen trouwen of een groots, meerdaags feest willen vieren met al jullie vrienden en familie op het strand van Ibiza… ik help jullie er iets magisch van te maken. Wat kunnen jullie verwachten wanneer we samenwerken? Veel passie & enthousiasme, een flinke dosis creativiteit en m’n volledige persoonlijke aandacht. Ik kan niet wachten om samen een dag te creëren die uniek is en helemaal bij jullie droomplaatje past. Met liefde ontworpen, speciaal voor jullie.

meer over m'n diensten

Trouwen in het buitenland

Bruiloft plannen

Gaan jullie trouwen en weet je niet waar je zult beginnen met het regelwerk? Van het vinden van een geschikte trouwlocatie tot de styling. Als weddingplanner en ceremoniemeester neem ik gedurende elke fase in de aanloop naar en tijdens jullie trouwdag alle zorgen uit handen.

Het plannen en stylen van een bruiloft over de grens kan een behoorlijke uitdaging zijn. De cultuur is anders en je hebt er verder geen netwerk… Waar jullie ook het ‘ja-woord’ willen geven, ik beschik over een uitgebreid netwerk van leveranciers wereldwijd en kijk ernaar uit om van jullie buitenlandse droombruiloft werkelijkheid te maken.

BEKIJK RECENTE GALERIJEN

Bekijk hier de meest recente evenementen en bruiloften welke ik heb gecreëerd.

Lieve woorden

— Pamela + Murvin

— Rachida + Martijn

“In één woord: FANTASTISCH! Het thema heeft Chloe helemaal zelf bedacht. Wij hebben letterlijk niks gedaan en nergens aan gedacht. Alles was perfect! Tot de kleinste details. Ze wist precies wat ze aan het doen was. Chloe, heel erg bedankt voor alles! Je hebt ons heel erg blij gemaakt :-)”

“Vanaf het moment dat wij met Chloe in contact zijn gekomen, is de samenwerking super geweest. De communicatie was transparant, duidelijk en erg prettig. Wij konden al onze wensen uitspreken, waar Chloe dan haar advies opgaf en het mogelijk ging maken voor ons. We raden het zeker aan om samen met Chloe je bruiloft te plannen!”

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief vol met de leukste bruiloft tips, inspiratie en nieuwtjes!