Stel een vraag

Ons team

Wij zijn wedding- en eventplanners. Regelaars. Organisatoren. Hopeloze romantici. Stylisten. Creatievelingen. Warm, vrolijk & enthousiast. Gepassioneerd. Memory makers. Perfectionisten. Liefhebbers van lijstjes. Makkelijk in de omgang. Say Yes to the Dress bingewatchers. Out-of-the-box denkers. Klaar om jullie te helpen.

Invanka Houterman

Ons team

Aldy de Vries

Chloe Crouch

Assistent WEDDING + EVENT planner & content creator

Assistent WEDDING + EVENT planner & stylist

Wedding + Event planneR & DESIGNER

Chloe Crouch Events is in 2019 opgericht door Chloe Crouch.

Dingen doen vanuit je hart, daar gelooft Chloe in. Als hopeloze romanticus is ze altijd op zoek naar de perfecte touch voor jullie bruiloft of evenement.

Aldy is assistent wedding- en eventplanner & stylist, maar bovenal een rots in de branding voor Chloe Crouch Events.

Draaiboeken maken, uitnodigingen ontwerpen, events hosten, achter de bar staan, oppassen op de kleinste gasten. Duizendpoot Ivanka is van alle markten thuis.

Ouassima El Ghazi

Eline Nijburg

Karlijn Goed

MAKE UP + HAAR STYLIST

Trouwfotograaf

Assistent wedding + EVENT planner

Voor bruidsmake-up en haar is Ouassima onze favoriete hair- and make-up artist. Ze staat bekend om haar stijlvolle huwelijksvisagie en bruidskapsels.

Zonder fotograaf geen beeldmateriaal van je lievelingsmomenten. Wanneer je op zoek bent naar een talentvolle fotograaf met oog voor detail, is Eline echt een aanrader.

Assistent weddingplanner Karlijn is een waardevolle toevoeging aan het team van Chloe Crouch Events. Ze heeft een opleiding verpleegkunde gedaan en heeft veel ervaring in de horeca.

MOOIE, OPRECHTE EN PERSOONLIJKE ERVARINGEN CREËREN DIE JULLIE EN JULLIE GASTEN INSPIREREN.

ALLEMAAL MET DEZELFDE MISSIE: