Stel een vraag

Aldy de Vries

Assistent weddingplanner & wedding stylist

Aldy is assistent wedding- en eventplanner & stylist, maar bovenal een rots in de branding voor Chloe Crouch Events. Dankzij haar jarenlange ervaring in alles wat met stoffen te maken heeft, weet ze precies hoe ze jouw belangrijke dag tot een waar sprookje kan stylen. In Australië, waar Aldy een tijd heeft gewoond, was ze verantwoordelijk voor het inkopen van stoffen voor een groot bedrijf. Hierdoor heeft ze veel stylingkennis en denkt graag mee over de decoratie.

Als moeder en dochter voelen en vullen Aldy en Chloe elkaar perfect aan. Ze heeft aan een half woord genoeg en weet als geen ander hoe ze Chloe kan ontzorgen. In het planningsproces vooraf, voor de finishing touch van de styling of als ceremoniemeester op de grote dag zelf.

Als er een feestje is, zorgt Aldy dat alles er is; echt alles. Van de ballonnen, de servetten, een welkomstbord en meer dan genoeg eten en drinken voor iedereen; Aldy vergeet niets!

Een méga doorzetter, een geweldig organisatie talent, onwijs proactief en attent. Een vrolijk en enthousiast persoon die meteen vertrouwd voelt.

Hou wel wat extra zakdoekjes in de buurt. Bij emotionele momenten kan ze het niet altijd drooghouden, en huilt net zo hard als de bruid(egom).

NEEM CONTACT OP