Stel een vraag

Chloe Crouch

Founder & Weddingplanner/Eventplanner

Dingen doen vanuit je hart, daar gelooft Chloe in. Als hopeloze romanticus is ze altijd op zoek naar de perfecte touch voor jullie bruiloft of evenement. Een geweldig dansfeest, de schoonheid van de natuur, meer dan één trouwoutfit, een onvergetelijk samenzijn met dierbaren, zorgeloos genieten, de liefde vieren.

Tijdens haar bachelor in global Marketing & Sales leerde ze veel over het ondernemen op internationaal niveau. Chloe deed ervaring op in China, Japan en Amerika, waardoor ze veel verschillende culturen leerde kennen. Geboren in Australië is ze altijd een reislustig type geweest en bezocht Mauritius tot St Lucia en Dubai. Ook op reis zit haar werk altijd in haar gedachten. En droomt ze weg over bruiloften in het buitenland.

“Overal waar ik kom, spot ik mooie locaties en denk gelijk: Hoe geweldig zou het zijn om hier een bruiloft voor een bruidspaar te mogen organiseren?”

Ze deed ervaring op bij verschillende weddingplanners in binnen- en buitenland, volgde cursussen en is een gecertificeerd wedding planner. En sinds de start van Chloe Crouch Events in 2019 groeide haar bedrijf de afgelopen jaren enorm.

Chloe werd wedding- en eventplanner om mensen gelukkig te zien. Wat is er mooier dan een geluksmoment te creëren, gekoesterd in het hart, een liefdevolle herinnering aan de mooiste momenten van het leven? Een geboren regelaar en creatieveling die houdt van uitdaging en opwinding van het bedenken en uitvoeren van nieuwe plannen. Chloe heeft een aanstekelijk enthousiasme & bruist van de ideeën. Geen event of bruiloft is hetzelfde en dat maakt het zo bijzonder. Mensen verrassen met hoe perfect alles is uitgevoerd.

In haar vrije tijd binge-watcht Chloe ‘Say Yes to the Dress’ en kijkt ze uit naar de dag dat er iemand in haar familie- of vriendenkring trouwt. Dan kan ze eindelijk haar labrador Dex en kater Ace als bruidsjonkers inzetten! Oh, how cute would that be…

“Wat jij ook viert. Het is jouw moment. Ik voeg er graag wat magie aan toe om jouw dromen uit te laten komen.”

Liefs, Chloe

NEEM CONTACT OP