Stel een vraag

Eline Nijburg

Trouwfotograaf

Zonder fotograaf geen beeldmateriaal van je lievelingsmomenten. Wanneer je op zoek bent naar een talentvolle fotograaf met oog voor detail, is Eline echt een aanrader. Vanwege de overeenkomsten qua stijl, werkwijze en persoonlijkheid is ze naast haar eigen werk als trouwfotograaf een absolute meerwaarde voor ons team.

Eline’s signature fotografiestijl is editorial, wat inhoudt dat ze foto’s schiet die zo in een magazine kunnen. Veel detail shots, bewegende foto’s en spontane momenten. Eline is spontaan en makkelijk in omgang, wat zorgt voor een relaxte, ontspannen sfeer. Met haar als jullie trouwfotograaf ben je er zeker van dat elk moment op de gevoelige plaat is vastgelegd. Vanwege het enorme aantal foto’s dat ze schiet, krijgt ze standaard de vraag of haar rolletje al vol is ;)

Typisch Eline? Stilletjes een traantje laten tijdens de trouwgeloften (gelukkig kan ze zich achter haar camera verschuilen). Zelf trouwen hoefde van haar niet zo, tót ze haar eerste bruiloft fotografeerde. Ze werd instant verliefd op de hele sfeer en kan niet wachten tot haar vriend op één knie gaat en ze zelf dé jurk aan mag.

NEEM CONTACT OP