Stel een vraag

Karlijn Goed

Assistent weddingplanner

Assistent weddingplanner Karlijn is een waardevolle toevoeging aan het team van Chloe Crouch Events. Ze heeft een opleiding verpleegkunde gedaan en heeft veel ervaring in de horeca. Karlijn is stressbestendig, enorm sociaal en verzorgend. Bovendien is ze een kei in samenwerken, en laat die eigenschap nu net onmisbaar zijn bij het organiseren van evenementen! Karlijn doet er werkelijk alles aan om jullie grote dag in goede banen te leiden en staat altijd klaar om te zorgen dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt. Daardoor is het voor iedereen een feestje om met haar samen te werken.

Karlijn houdt van het organiseren van alle soorten bruiloften; klein of groot. Aangezien ze enorm van feestjes houdt en altijd de stemming erin weet te brengen, zal het je niet verbazen dat het feest haar lievelingsonderdeel is. En nadat ze de film ‘Crazy Rich Asians’ zag, wist ze het zeker: op een dag zal ze als weddingplanner ook zo’n exclusieve, luxe bruiloft plannen, met alles erop en eraan.

Tevens is Karlijn gecertificeerd EHBO-er en verpleegkundige.

Fun fact: Karlijn is heel creatief en in haar vrije tijd tekent ze graag. Ze weet je dus goed te helpen bij het uitzoeken van toffe trouwkaarten.

NEEM CONTACT OP