Stel een vraag

Ouassima El Ghazi

Bruidsmake-up en bruidskapsels

Voor bruidsmake-up en haar is Ouassima onze favoriete hair- and make-up artist. Ze staat bekend om haar stijlvolle huwelijksvisagie en bruidskapsels.

Ze is sinds jongs af aan gek op alles wat met haar en make-up styling te maken heeft en deed niets liever dan het opmaken van haar vriendinnen. Zo ontdekte ze haar passie: het mooi maken van elke vrouw.

Ouassima is gediplomeerd hair- and make-up artist die zich gemakkelijk aanpast aan elke situatie. Hierdoor weet ze elke bride to be en haar entourage volledig op hun gemak te stellen.

Ouassima zal je volledig in de watten leggen en geeft je veel persoonlijke aandacht en een make-up en haar advies op maat.

Een aantal weken vóór de grote dag neemt ze je wensen met je door en vertaald dit naar meerdere looks. Zo kun je zelf ontdekken wat het beste bij je past en waar jij je prettig bij voelt. Van een natuurlijke look tot een touch of glam. Ouassima houdt overal rekening mee, van de kleur van je trouwjurk, jouw stijl en zelf de kleuren van je bruidsboeket.

Daarnaast kan ze je helpen met je ideale bruidskapsel, van nonchalant golvend haar voor een bohemian bruid tot klassiek opgestoken haar en alles daar tussenin. Ook hierbij geldt natuurlijk dat ze vooraf eerst een aantal proefkapsels met je uitprobeert.

Zo zorgt Ouassima dat jij op de grote dag altijd de mooiste natuurlijk versie van jezelf bent.

NEEM CONTACT OP